Kazališna predstava za djecu 'Tajne Lumenove knjižice'

subota, 15.4.2017.

U organizaciji POU Mali Lošinj stiže nam kazališna izvedba koja će vas i vaše mališane oduševiti kao nijedna dječja izvedba koju ste do sada gledali. 

Interaktivna, sadržajna, vesela, zabavna, edukativna i posve drugačija predstava pod nazivom 'Tajne Lumenove knjižice' jedna je od najpopularnijih izvedbi s maskotama u produkciji kazališta i zabavnog centra Dječji Grad iz Zagreba.

U predstavi Štrumpf Lumen otkriva svojim novim prijateljima, mališanima brojne tajne o Štrumpfovima i Gargamelu, a tijekom izvedbe i sami mališani postaju dijelom ove priče te imaju priliku pomoći Papa Štrumpfu da ozdravi, pokažu Hrgi koliko su snažni, probude Pospanca...Na kraju priče dolazi i strašni Gargamel koji pokušava uloviti Štrumpfove, a što se dogodi na samom kraju saznat ćete ako dođete.

 

Kazalište Dječji Grad u vlasništvu je tvrtke za turističku animaciju koja tijekom sezone radi i u Dubrovačkim vrtovima sunca nekoliko sezona. Jaki sadržajima i vizualno perfektni idealni su partneri u pogledu pružanju usluga animacije na najvišem nivou. Osim rada u visokokategoriziranim turističkim objektima, njihove usluge koriste i najjači shopping centri diljem Hrvatske, tvrtke za svoja korporativna događanja, a posjećuju i vrtiće za koje imaju posebne predstave edukativne tematike, a uskoro ćemo ih gledati i na En ten tini spektaklu u organizaciji RTL televizije. O Dječjem Gradu i samoj predstavi možete saznati više na www.djecjigrad.hr ili na njihovoj Facebook stranici.

 

 

S poštovanjem,

 

Mujkić Emina

direktorica

 

novi logo0501-01-01        LOGO_djecjjigrad_v2-01