Filmovi za razdoblje 1.6.2017. do 4.6.2017.

nedjelja, 28.5.2017.

Liburnija uplovljava u Mali Lošinj
Tanak linija      Nina Mimica, Paola Sangiovanni 
nagrada publike 14. LFFA

Film istražuje uzroke i posljedice ratnih silovanja, kroz priče dvojice bivših talijanskih vojnika, pripadnika mirovnih misija, umiješanih u zločine nad civilima u Somaliji te priče žene, žrtve silovanja u Bosni, koja se opire šutnji cijele zajednice i pokušava ostvariti pravdu.

 

 

 

 

 

IZVORNO IME: Quackerz

REDATELJ: Viktor Lakisov  |  ŽANR: animacijaavanturakomedija
ULOGE: Kruno BakotaDajana ČuljakDuško ValentićSlavko JuragaMarko Cindrić
TRAJANJE FILMA: 82 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: Rusija, SAD, Kina 

SADRŽAJ FILMA:

Na malom otoku izgubljenom u dalekoj Kini, miran život mandarina pataka iznenada se pretvori u veliki kaos kada vojska divljih pataka koje su krenule na krstarenje do Havaja, slučajno završi na njihovom otoku. Šef divljih pataka ne želi poštovati njihovu tradiciju, a car mandarina pataka ne voli nepozvane goste. Između dva plemena izbija hladni rat. Dok odrasli ratuju, djeca vođa oba plemena se zaljubljuju i nije ih briga za rat njihovih očeva

 

 

 

IZVORNO IME: Baywatch

REDATELJ: Seth Gordon  |  ŽANR: komedija
ULOGE: Dwayne JohnsonZac EfronPriyanka ChopraAlexandra DaddarioJon BassKelly Rohrbach, Ilfenesh Hadera
TRAJANJE FILMA: 116 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD 

SADRŽAJ FILMA:

Film prati predanog, opasnog, popularnog i voljenog Mitcha Buchannona (Johnson), voditelja Spasilačke službe, u zaljevu u Miamiju. Iako zaljev izgleda kao i svaki drugi, tajanstveni događaji u lokalnom klubu na plaži navode Mitcha da pomisli kako su njegova omiljena plaža i njezini posjetitelji u velikoj opasnosti. Kako bi spasio zaljev, morat će se udružiti s mladim i bahatim spasiocem Mattom Brodyjem (Efron), koji ne poštuje nikakva pravila.

Svi oni koji su odrasli na slow-mo scenama s plaže, neće ostati zakinuti!

 

 

 

IZVORNO IME: Wonder Woman

REDATELJ: Patty Jenkins  |  ŽANR: Akcijskiavantura
ULOGE: Gal GadotRobin WrightChris Pine
TRAJANJE FILMA: 141 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD  

SADRŽAJ FILMA:

Prije nego je postala Wonder Women, bila je Diana, princeza Amazonki, obučena da bude nepobjediva ratnica. Odrasla na zaštićenom rajskom otoku Themyscira, na kojem žive samo žene. Međutim, kada se američki pilot sruši na njihovu obalu i ispriča priču o masivnom sukobu u vanjskom svijetu, Diana napušta svoj dom, uvjerena da može zaustaviti sukob. U borbi protiv muškaraca u ratu kako bi zaustavila sve sukobe, Diana će otkriti svoju najveću snagu…i svoju sudbinu.