Filmovi za razdoblje od 11.8.2017. do 13.8.2017

nedjelja, 6.8.2017.

IZVORNO IME: Annabelle: Creation

REDATELJ: David F. Sandberg  |  ŽANR: horormisterijatriler
ULOGE: Miranda OttoPhilippa CoulthardStephanie Sigman
TRAJANJE FILMA: 110 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD 

SADRŽAJ FILMA:

Nekoliko godina nakon tragične smrti njihove djevojčice, izrađivač lutaka i njegova supruga dočekuju časnu sestru i nekoliko djevojčica iz zatvorenog doma za djecu. No opsjednuta lutka koju je otac izradio – Annabelle okomila se na malenu Janice…

 

IZVORNO IME: Valerian and the City of a Thousand Planets

REDATELJ: Luc Besson  |  ŽANR: AkcijskiavanturaSF
ULOGE: Cara DelevingneDane DeHaanEthan HawkeRihanna
TRAJANJE FILMA: 137 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: Francuska, SAD 

SADRŽAJ FILMA:


Od vizionarskog redatelja fillmova Peti element i Lucy, Luca Bessona, dolazi novi blockbuster Valerian i grad tisuću planeta u kojem će glumiti i planetarno popularna pjevačica Rihanna.

Valerian (Dane DeHaan) i Laureline (Cara Delevingne) su specijalni vladini agenti zaduženi za održavanje reda u cijelom svemiru. Valerian ima u planu romantičnu vezu sa svojom partnericom Laureline, međutim  ona će ga odbiti zbog njegove opsežne prošlosti sa ženama. Pod direktivom Zapovjednika (Clive Owen), Valerian i Laureline su poslani na misiju u međugalaktički grad Alpha, rastuću metropolu koja je sastavljena od tisuću planeta. Alpha ima sedamnaest milijuna stanovnika koji su ujedinili svoje talente, tehnologiju i resurse za dobrobit svih. Međutim, nemaju svi na Alphi iste interese i ciljeve; nevidljive sile će dovesti cijeli grad u veliku opasnost.

Uz Caru Delevingne, Danea DeHaana i Clivea Owena u filmu će glumiti i planetarno popularna pjevačica Rihanna, za koju je Luc Besson rekao da će “imati veliku ulogu i kako je uzbuđen zbog toga”.