Filmovi za razdoblje od 18.8.2017. do 22.8.2017.

četvrtak, 10.8.2017.

IZVORNO IME: Personal Shopper

REDATELJ: Olivier Assayas   |  ŽANR: dramatrilermisterija
ULOGE: Kristen StewartLars EidingerSigrid Bouaziz
TRAJANJE FILMA: 105 minuta  |  GODINA: 2016  |  DRŽAVA: Francuska, Njemačka  

SADRŽAJ FILMA:

Kristen Stewart igra Maureen, Amerikanku u Parizu koja radi kao osobna stilistica (personal shopper) za jednu slavnu glumicu i model. Osim obavljanja kupovine za prezauzetu manekenku, u slobodno vrijeme obavlja posao medijuma - vidovnjaka - i komunicira s mrtvima. Maureen je ostala u Parizu nakon iznenadne smrti brata blizanca, nastradalog od urođene srčane mane, koju i ona ima. Pokušavajući da stupi u kontakt s preminulim bratom, sve je opsjednutija svijetom duhova, misteriozna joj osoba šalje uznemirujuće poruke, i ona počinje gubiti kontrolu nad svojim životom...

 

IZVORNO IME: The Dark Tower

REDATELJ: Nikolaj Arcel  |  ŽANR: akcijaavanturaSF
ULOGE: Idris ElbaMatthew McConaugheyKatheryn WinnickTom TaylorJackie Earle Haley
TRAJANJE FILMA: 95 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD  

SADRŽAJ FILMA:

Postoje i drugi svjetovi osim našeg. KULA TMINE Stephena Kinga ambiciozna i kompleksna priča jednog od najpoznatijih književnih autora našeg vremena ovog nam ljeta stiže na velika platna. Posljednji viteški ratnik, Roland Deschain (Idris Elba) nalazi se u vječitoj bitci s Walterom ODimom također poznatim i pod imenom Čovjek u crnom (Matthew McConaughey), odlučan spriječiti ga u uništenju Kule Tmine koja u ravnoteži održava kompletan naš univerzum. Dok sudbina svjetova visi o tankoj niti, dobro i zlo sukobit će se u ultimativnoj bitci u kojoj jedino Roland može obraniti Kulu od Čovjeka u crnom. 

 

 

IZVORNO IME: The Nut Job 2: Nutty by Nature

REDATELJ: Cal Brunker  |  ŽANR: animacijakomedijaavantura
ULOGE: Rene BitorajacJadranka ĐokićDušan GojićAna Begić Tahiri
TRAJANJE FILMA: 91 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD, Kanada  

SADRŽAJ FILMA:

Vjeverica Surly i njegovi prijatelji Buddy, Andie i Precious otkriju kako gradonačelnik Oaktona želi sagraditi divovski, zabavni park na njihovom staništu. Kako bi spriječili gradonačelnika da uništi park, koji je ujedno i njihov dom, morat će se udružiti s ostatkom životinja iz parka.