Filmovi za razdoblje od 25.8.2017. do 29.8.2017.

petak, 18.8.2017.

 

IZVORNO IME: Everything, Everything

REDATELJ: Stella Meghie  |  ŽANR: romantična drama
ULOGE: Amandla StenbergNick RobinsonAnika Noni Rose
TRAJANJE FILMA: 96 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD  

SADRŽAJ FILMA:

Maddy Whittier ima bolest koja je vrlo rijetka i koja joj ne dozvoljava da živi kao i drugi. Naime, ona ne smije napuštati svoju kuću, a kada joj netko dolazi postoji čitava procedura oko ulaska u kuću. Maddy živi s majkom, liječnicom, koja vodi računa o njenom stanju, i medicinskom sestrom Carlom. Maddy je kao mala izgubila oca i brata u nesreći i jedina osoba za koju zna je njezina majka, koja bi sve dala za nju. Kada se u susjednu kuću useli momak Olly Bright sa svojom pomalo čudnom obitelji, Maddyina priča tek počinje. Ona se polako zaljubljuje u Ollyja koji je spreman žrtvovati sve, baš sve, kako bi barem jedan dan živjela izvan svoje sigurne kuće.

 

 

 

IZVORNO IME: Rough Night

REDATELJ: Lucia Aniello  |  ŽANR: komedija
ULOGE: Scarlett JohanssonZoë KravitzKate McKinnonJillian BellIlana Glazer
TRAJANJE FILMA: 101 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD 

SADRŽAJ FILMA:

U fantastičnoj komediji LUDA DJEVOJAČKA pet najboljih frendica s fakulteta (Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Ilana Glazer, Jillian Bell i Zoe Kravitz) nakon punih 10 godina ponovno se sastaje i odlučuje provesti ludi vikend u Miamiju. Međutim, njihovo ludo partijanje naglo prelazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Kako pokušavaju pronaći izlaz iz nimalo ugodne situacije, njihova noć će otići u nekim potpuno neočekivanim smjerovima i u konačnici ih zbližiti u trenucima kada će im to najviše biti potrebno.

 

 

IZVORNO IME: The Nut Job 2: Nutty by Nature

REDATELJ: Cal Brunker  |  ŽANR: animacijakomedijaavantura
ULOGE: Rene BitorajacJadranka ĐokićDušan GojićAna Begić Tahiri
TRAJANJE FILMA: 91 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD, Kanada  

SADRŽAJ FILMA:

Vjeverica Surly i njegovi prijatelji Buddy, Andie i Precious otkriju kako gradonačelnik Oaktona želi sagraditi divovski, zabavni park na njihovom staništu. Kako bi spriječili gradonačelnika da uništi park, koji je ujedno i njihov dom, morat će se udružiti s ostatkom životinja iz parka.