Filmovi za razdoblje od 1.9.2017. do 5.9.2017.

subota, 26.8.2017.

IZVORNO IME: The Hitmans Bodyguard

REDATELJ: Patrick Hughes  |  ŽANR: akcijakomedija
ULOGE: Ryan ReynoldsSamuel L. JacksonSalma HayekGary Oldman
TRAJANJE FILMA: 118 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD 

SADRŽAJ FILMA:

Jackson je najtraženiji plaćeni ubojica na svijetu, a vrhunski agent (Reynolds) ima zadatak štititi ga. Ništa naravno ne krene po planu. Jackson je naime njegov zakleti neprijatelj. Njih dvojica godinama su se gledali preko nišana, a sada moraju biti nerazdvojni. Kad se spoje, započinje nevjerojatna jurnjava automobilima, bizarne brodske eskapade i susret s nemilosrdnim krvožednim istočnoeuropskim diktatorom (Oldman).

 

 

IZVORNO IME: American Made

REDATELJ: Doug Liman  |  ŽANR: kriminalističkitriler
ULOGE: Tom CruiseDomhnall GleesonSarah Wright
TRAJANJE FILMA: 115 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD  

SADRŽAJ FILMA:

American Made je istinita biografska priča o pilotu Barryju Sealu koji je krijumčario drogu, oružje i novac iz Kolumbije u SAD, te je kasnije angažiran od strane CIA-a za jednu od najvećih tajnih operacija u povijesti SAD-a.

Jedan od producenata filma je i dobitnik nagrade Oscar® za film A Beautiful Mind, Brian Grazer.
Tom Cruise se opet udružuje s redateljem filma Na rubu budućnosti, Dougom Limanom, u novom filmu temeljenom na stvarnim događajima pilota i krijumčara oružja i droge, Barryja Seala

 

 

IZVORNO IME: Richard the Stork

REDATELJ: Toby Genkel, Reza Memari  |  ŽANR: animacijaavantura
ULOGE: Fran PocrnićLucija BarišićDražen BratulićGoran VrbanićJelena Miholjević
TRAJANJE FILMA: 84 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: Njemačka, Belgija  

SADRŽAJ FILMA:

Vrapčić Richard, siroče kojeg su od rođenja odgajale rode, vjeruje da je jedan od njih. Ali kad dođe vrijeme za migraciju, njegova obitelj roda mora mu otkriti njegov pravi identitet i ostaviti ga u šumi, jer ne bi preživio putovanje do Afrike.  Odlučan u tome da dokaže da je on ipak roda, Richard sam kreće sam na jug, te mu se pridružuje ekscentrična sova Olga s izmišljenim prijateljem i Kiki, narcisoidni papagaj, disko-pjevač. Na ovom epskom putovanju, suočit će se sa brojnim preprekama, poput smrtonosnih šišmiša, golubova koji su ovisnici o internetu i  vrana mafijaša. Kad konačno stignu u Afriku, Richard će morati spasiti svog brata rodu iz kandži čudovišnog jazavca. Najmanja roda će morati naučiti da je najveći vrabac kako bi oslobodila svoj pravi potencijal i ponovo se ujedinila sa svojom obitelji.