Filmovi za razdoblje od 3.11.2017. do 5.11.2017.

subota, 28.10.2017.

IZVORNO IME: If I Were a Boy

REDATELJ: Audrey Dana  |  ŽANR: komedijaULOGE: Audrey DanaChristian ClavierEric Elmosnino

TRAJANJE FILMA: 95 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: Francuska, Belgija  

SADRŽAJ FILMA:

Postoji li itko tko nije zamišljao kako bi to bilo promijeniti spol, makar i na samo jedan dan? Postoji! Jeanne!

Nedavno razvedena, svaki drugi tjedan odvojena od svoje djece, Jeanne se potpuno odrekla muškaraca, ne želi ni slušati ni pričati o njima. Ali jednog dana, život joj se okrene naglavačke. Na prvi pogled, ništa se na Jeanne nije promijenilo… osim jedne male stvari.

Od komičnih situacija do luđačkog smijanja s najboljom prijateljicom, od paničarenja do proučavanja svog slučaja kod ginekologa, naša će junakinja dati sve od sebe da prođe kroz ovu… vrlo neobičnu situaciju.

 

IZVORNO IME: Happy Family

REDATELJ: Holger Tappe  |  ŽANR: animirani
ULOGE: Dijana VidusinRanko ZidarićJudita Franković
TRAJANJE FILMA: 92 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: Njemačka, Velika Britanija 

SADRŽAJ FILMA:

Obitelj Wishbone je daleko od sretne obitelji. Mama Emma vlasnica je knjižare koja je u velikim dugovima. Tata Frank je ozbiljno preopterećen poslom i trpi svakodnevnu torturu svog šefa, kćer Fay je samosvjesna tinejdžerica zaokupljena prvom srednjoškolskom simpatijom, a genijalca Maxa maltretiraju vršnjaci u školi. I tu nije kraj. Na maskenbalu zla vještica Baba Yaga pretvara ih sve u čudovišta! Ova čudovišna obitelj mora natjeravati vješticu po cijelom svijetu kako bi skinuli prokletstvo. Tijekom ove avanture obitelj Wishbone upada u nevolje s pravim čudovištima te samim grofom Drakulom koji iskazuje Emmi svoju besmrtnu ljubav. U ovom slučaju,  avantura života i put do obiteljske sreće otežan je zamkama i oštrim zavojima, odnosno oštrim zubima... 

 

 

IZVORNO IME: A Bad Moms Christmas

REDATELJ: Jon Lucas, Scott Moore   |  ŽANR: komedija
ULOGE: Mila KunisKathryn HahnKristen Bell
TRAJANJE FILMA: 116 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: Kina, SAD 

SADRŽAJ FILMA:

Mila Kunis, Kristen Bell i Kathryn Hahn repriziraju svoje uloge u komediji smještenoj u dobrostojeće čikaško predgrađe kojim vladaju chic supermame i odlučuju o tome što je prihvatljivo ponašanje, a što nije.

Veseli trojac će se ovaj put suočiti sa stresom koji sa sobom donose blagdani s obitelji.

Ekipi se pridružuju i Susan Sarandon koja će glumiti Carlinu majku (Hahn), Christine Baranski Amyinu (Kunis), a Cheryl Hines Kikinu majku (Bell).