Filmovi za razdoblje od 24.11.2017. do 26.11.2017.

ponedjeljak, 20.11.2017.

 

 

 

IZVORNO IME: Wonder

REDATELJ: Stephen Chbosky  |  ŽANR: drama
ULOGE: Julia RobertsOwen WilsonJacob Tremblay
TRAJANJE FILMA: 113 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD  

SADRŽAJ FILMA:

Topla i dirljiva priča puna ljudskosti i nade!

August je desetogodišnji dječak koji mora živjeti s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu. Nakon 28 operacija zbog kojih nikad nije mogao normalno pohađati školu, s deset godina ga roditelji ipak upisuju u peti razred osnovne škole Beecher.  Auggie u školu kreće s puno straha i nevjerice i boji se kako će svakodnevno biti izložen pogledima, zgražanju i komentarima svojih školskih prijatelja.

 

IZVORNO IME: Coco

REDATELJ: Adrian Molina, Lee Unkrich  |  ŽANR: animiranipustolovnikomedija
ULOGE: Dino MiklaužićFabijan Pavao Medvešek
TRAJANJE FILMA: 105 + 22* minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: SAD

HIGHLIGHTS: *Kratki film Snježno kraljevstvo: Olafova Pustolovina u trajanju od 22 minute prikazuje se prije filma Coco i velika tajna.

SADRŽAJ FILMA:

Unatoč zapanjujućoj obiteljskoj zabrani glazbe, koja traje već generacijama, Miguel sanja o tome da postane vrstan glazbenik kao njegov idol Ernesto de la Cruz. U očajničkom pokušaju da dokaže svoj talent, Miguel se nađe u fantastičnoj, šarenoj Zemlji mrtvih slijedeći tajanstven lanac događaja. Usput upoznaje šarmantnog prevaranta Hectora i oni zajedno kreću na veličanstveno putovanje otkrivanja prave priče o povijesti Miguelove obitelji.
O SNJEŽNOM KRALJEVSTVU: OLAFOVA PUSTOLOVINA

U ovom kratkom Disneyjevom animiranom filmu u trajanju od 22 minute, Olaf i Sven udružuju se u veseloj misiji. Prvi su zimski blagdani otkad su se ponovo širom otvorile dveri pa Anna i Elsa organiziraju svečanost za sve u Arendelleu. Kad mještani neočekivano rano krenu odlaziti sa zabave kako bi uživali svatko u svojim blagdanskim običajima, sestre shvate kako nemaju vlastitih obiteljskih običaja. Zato se Olaf zaputi češljati cijelo kraljevstvo kako bi natrag donio najbolje običaje i spasio prvi Božić svojih prijateljica.

Film je režirao dobitnik Oscara Roy Conli, scenarij je napisao Jac Schaeffer, a četiri originalne pjesme napisale su Elyssa Samsel i Kate Anderson. 

 

 

 

IZVORNO IME: What Happened To Monday

REDATELJ: Tommy Wirkola  |  ŽANR: SFtriler
ULOGE: Noomi RapaceGlenn CloseWillem Dafoe
TRAJANJE FILMA: 123 minuta  |  GODINA: 2017  |  DRŽAVA: Velika Britanija  

SADRŽAJ FILMA:

U ne tako dalekoj budućnosti, zbog prekomjerne populacije i gladi, vlada je ograničila obitelji na samo jedno dijete. Sedam identičnih sestara, koje su imena dobile po danima u tjednu, živi skriveno te svaki dan jedna izlazi van pod istim identitetom. Međutim, jednoga dana se sestra koja izlazi ponedjeljkom ne vrati a ostale sestre krenu istraživati njezin nestanak…