Filmovi za razdoblje 9.2.2018. do 11.2.2018.

subota, 3.2.2018.

 

Originalni naslov:

Fifty Shades Freed

U kinu od: 08.02.2018
Dužina filma: 105 minuta(e)
Država/Godina: USA/2018
Žanr: erotski, drama
Glumci: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Kim Basinger, Eric Johnson
Redatelj: James Foley
Distribucija: Editus d.o.o.
Dobna preporuka: (18)

SADRŽAJ FILMA:


 Nakon što je Christian prihvatio poziciju predsjednika tvrtke, Anastasia se sada mora prilagođavati ne samo njegovoj posesivnoj prirodi i bračnom životu, već i muževom novom, bogatom životnom stilu. Iako je Ana od početka bila svjesna nepredvidljivosti života uz njegovih pedeset nijansi, bračni će im život donijeti više izazova no što se ikada nadala. Zajedno imaju sve – ljubav, strast, intimu, bogatstvo, blistavu budućnost i svijet mogućnosti na dlanu. Njihov specifični odnos prepun drame, uzbuđenja i erotike, sada više nego ikad, obavija i romansa, no, uskoro će ih obaviti i splet opasnih, neželjenih okolnosti.

 

 

 

IZVORNO IME: Early Man

REDATELJ: Nick Park  |  ŽANR: Animacijaobiteljskiavantura
ULOGE: Dušan BućanDražen BratulićRanko TihomirovićDajana Čuljak
TRAJANJE FILMA: 89 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: Velika Britanija

SADRŽAJ FILMA:

Urnebesna prapovijesna avantura napravljena u poznatom Aardmanovom animacijskom stilu. Smještena u doba prapovijesti, kada su opasne zvijeri i dlakavi mamuti gospodarili zemljom, pričom prati pećinskog čovjeka (Dugi) koji zajedno sa svojim najboljim prijateljem, divljom svinjom Hognobom,  pokušava ujediniti njihovo pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja koji im prijete.

 

IZVORNO IME: 12 Strong

REDATELJ: Nicolai Fuglsig  |  ŽANR: akcijapovijesni
ULOGE: Chris HemsworthElsa PatakyTaylor Sheridan
TRAJANJE FILMA: 130 minuta  |  GODINA: 2018  |  DRŽAVA: SAD  

SADRŽAJ FILMA:

Radi se o istinitoj priči o timu CIA operativaca i pripadnika specijalnih postrojbi američke vojske koji su se sukobili s Talibanima u Afganistanu. Uspjeli su poraziti talibanske protivnike i naposljetku osloboditi drugi najveći grad u Afganistanu, što se pokazalo ključnim u oslobođenju regije od Talibana.

U filmu glume Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Pena, Rob Riggle i Elsa Pataky, a produkciju potpisuje slavni Jerry Bruckheimer, poznat po klasicima Američki žigolo, Top Gun, Pearl Harbor, Pad crnog jastreba i mnogih drugih.